PARE DE DIA

PARE DE DIA

divendres, 15 de maig de 2015

LA CASA PLENA
Ja fa unes setmanes que que tinc la casa plena, plena de xiquets i xiquetes. Potser tres no pareix un número per omplir res, però és que aquest tres s'ha de multiplicar o elevar a alguna potència.
El cas és que cada un d'aquests xiquets arriba a casa amb tot: no es deixa res fora o a l'entrada (tret de les sabates i els seus familiars).
M'he adonat del canvi del concepte adaptació dins de l'educació conscient. Normalment es parla de l'adaptació del xiquet, però en aquest cas és l'adult de referència en la casa el que ha d'anar coneixent i ADAPTANT-SE a les necessitats, inquietuds i prefrències del nous habitants de la casa. El punt d'inflexió arriba en el moment de cobrir les necessitats físiques com la son i la fam, ja que ací sí que procure que coincidisquen, no per imposició, naturalment, però si ofrerint-los o deixant que s'apropen a la cuina on mengem, deixant el joc o el que estiguen fent.
Per altra banda, l'experiència de poder observar-los mentres juguen, deixar-los jugar, oferir-los de vegades reptes o experiències noves, és altament enriquidora des del punt de vista profesional: moltes d'aquelles coses que has llegit o t'han contat en les formacions i que veies amb els teus fills i els dels amics, ací tens la sort de poder gaudir-les tots els dies.
Us deixe amb algunes imatges del que ha passat aquests dies per casa. Ja us contare més coses.
Voldria agrair a les famílies que em deixen publicar les fotos i també la seua confiança amb mi per deixar que, mentres ells no poden atendre'ls, ho faça jo.
L'hora de menjar
Busca i  rebusca
Tot fora!

Junts, però cadascú al seu joc 

Què  hi ha  al fons d'aquesta Caixa?
 
 

1 comentari:

  1. Jo diria que molt prompte algun pararà dins d'aquesta caixa tan suggerent... Temps al temps ;)

    ResponElimina