PARE DE DIA

PARE DE DIA

diumenge, 10 de gener de 2016

Escola Quatre Camins


Molts dels qui em coneixeu ja sabeu que estic dins d'un projecte per crear una escola activa a Castelló; aquesta escola es diu Quatre Camins i pretén obrir les seues portes el proper setembre del 2016.
Estarà situada a l'avinguda Vila-Real, 50. Serà una escola d'infantil i primària, basada en el respecte al ritme i l'evolució de cada xiquet i xiqueta, on es tindran en compte les seues emocions i la seua manera d'aprendre, i se'ls considerarà el motor i l'eix dels seus processos maduratius.
La meua tasca dins de l'escola serà la d'acompanyar aquests processos amb el màxim respecte i cura, procurant assistir amb allò que necessiten i no interferir en les seues tasques. Ara mateix estem dissenyant els espais i ambients on ens mourem, així com fent una previsió dels tallers i les activitats de lliure accés.
Per ajudar que l'escola obtinga l'homologació pertinent hem creat una enquesta per tal de recollir dades que farem arribar a les autoritats pertinents perquè entenguen, com ho entenem nosaltres, la necessitat d'un centre d'aquestes característiques a Castelló, que cobrisca les necessitats escolars de moltes famílies que a dia d'avui no están cobertes satisfactòriament.
Si vols col·laborar emplenant l'enquesta, estarem molt agraïts.
 
 

6 comentaris:

 1. Encantada de conèixer't, t'he trobat de casualitat cercant info sobre Quatre Camins, també visc a la provincia de Cs. :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Macarena, encantat també, en els propers mesos i si has contestat en l'enquesta l'apartat de les les dades anirem informant-vos del procés i com va tot. De momento et convide a pegar-li una miradeta al bloc i veureas un poc la meua manera d'entedre l'educació i la criança.
   Una abraçada

   Elimina
 2. Hola!
  m´interessa moltíssim aquet projecte com a recent mare i com a mestra!

  ResponElimina
 3. Des-de Els Sentits (escola infantil nova Montessori en Castelló) voliem donar-vos l'enhorabona per el projecte i ens agradaria conéixer-vos per crear col.alboració. Salutacions companys!
  Podeu visitar la nostra web: www.elssentits.com

  ResponElimina
 4. Buenas tardes
  Me encuentro en Castellón y me encantaría visitar la escuela en mi estancia aquí. Sería posible este mes de Julio? Muchas gracias

  ResponElimina