PARE DE DIA

PARE DE DIA

dimecres, 7 de setembre de 2016

NOU CURS, VIDA NOVA


Com alguns ja sabeu, l'aventura de pare de de dia toca a fi. Després de quasi dos anys d'una experiència meravellosa, aquest curs i per circumstàncies diferents deixe la professió com a tal, però seguiré encontacte amb el grup de mares de dia Comunitat cases niu de Castelló.
La situació és la següent: l'escola Quatre Camins obrirà molt probablement el curs 2017-2018 així que aquest any no estaré d'acompanyant però si posant en marxa l'escola, un repte molt emocionant. Això fa també que no tinga un lligam laboral a Castelló.
Aprofitant aquesta situació la meua dona va comentar la possibilitat de marxar uns mesos a fora de l'estat, en alguna universitat on poder fer una estada d'investigació sobre multilingüisme. En un principi vam pensar Canadà, però les diferents estratègies per a subvencionar el viatge no van quallar. Ara després de les vacances de Nadal marxem a Aveiro (Portugal), allí estarem un poc més de dos mesos. Durant aquest temps haurem d'adaptar-nos a una ciutat i un idioma nou, buscar gent amb qui compartir estonetes, una xiqueta de 6 anys i un xiquet de 3 necessitaran (son pare també) compartir joc i moments amb altres iguals.
Així que ja vos aniré contant per ací les noves aventrures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada