PARE DE DIA

PARE DE DIA

dimarts, 30 de maig de 2017

GINEBRA II 2017 (video)


Hola a tots i totes,
Desprès d’un poc més de 3 setmanes es pot dir que estem gaudint molt. Els dies passen entre alguns de no eixir de casa, però ben entretinguts: llibres, jocs, disfresses, cuina, alguna pel·lícula i organitzar la casa, tocar l’ukelele, entrenar...; i altres dies d’eixir i veure on estem i les possibilitats que ens ofereix l’exterior.
Això sí, els dies que eixim de casa descobrim una ciutat i un entorn que cada vegada ens agrada més. Ací hi ha molt de verd. De fet, quan arribem a la ciutat amb l’autobús el primer contacte amb l’asfalt es fa dur.
Hem descobert una “platja”, la plage de la Savonnière, a 10 minuts de casa amb el cotxe. És un entorn molt agradable, amb poca gent entre setmana, però ben ple si vas dissabte o diumenge. Ací hi ha molta gent que fa barbacoes i nosaltres ens hem sumat a aquest costum.
Un dels altres descobriments que hem fet és la muntanya de la Salève, amb un cim d’uns 1000 metres d’altura, que es pot pujar en cotxe o amb telefèric (aquesta ultima encara pendent, a la pròxima) on es pot veure una panoràmica de tota la ciutat i quasi tot el llac. Les vistes del Montblanc des d’aquest lloc són impressionants.
Parlant del Montblanc, vam pujar a l’Aiguille du Midi, de 3842 metres d’altura, la llàstima és que només vam poder pujar Bruna i jo, perquè no recomanen la pujada als menors de 5 anys. A banda d’això, és una experiència espectacular.
A més a més hem descobert uns quants parcs que són molt bonics, el Parc aux animaux du Bois-de-la-Bâtie i el Jardin Botanique. Pel que hem vist fins ara, ací tenen molta cura de l’entorn i les estructures i jocs per a xiquets ens deixen bocabadats.

Be, que gaudiu del vídeo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada